Kuring

Tekad Erlangga Pangestu, gumelar di Cianjur kaping 2 Agustus 1985. Anaking ti Dra. Triesye Rustina Setiasih kalih Abbas Soemantri. Nyacapkeun studi paguron luhur di Universitas Pendidikan Indonesia, Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah. Ngawulang di SMA Pasundan I Cianjur mata ajar Basa Sunda, Basa Indonesia, jeung Basa Inggris. Niat naratas ngokolakeun blog didadasaran ku pangjurung diri, nu ningali cutatan-cutatan hasil karya sastra inyana ukur ‘ngendog‘ mangrupa file dina laptop. Kajurung oge ku niatan nyieun wadah pikeun sasama guru atik Basa Sunda dina raraga silih tukeur informasi ngeunaan materi atawa pangdeudeul pangajaran lianna, ahirna narataskeun blog Danghyang Sanghyang Rahsa.

Saran kalih kamandang ti kadangwarga ieu blog kacida dipiharepna. Mugia tiasa riung mungpulung jabung tumalapung janten juru komentar n_n

Inyana nu kiwari keur resep maen CoC jeung CoR, bisa dihubungi di nomer hape 085-722-844-200.

Tinggalkan komentar

7 Komentar

  1. tekadddddddddddddd, maneh!

    Balas
  2. Andri Yuriansyah

     /  5 Juni 2014

    Assalamuallaikum … Sampurasun! waktos simkuring milarian asihan (hehe..) teras kapendak Blog ieu, sihoreng teh gening anu Papap. Sae pisan!

    Balas
  3. damang kang?

    Balas
  4. Assalamu’alaikum kang aya Babad Sumedang teu?

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

Urang Sunda - Kenali Leluhur, Sejarah, Bahasa dan Budaya Asli Urang Sunda

Elmu Tungtut Dunya Siar, Sukan-Sukan Sakadarna....

raudya's

Elmu Tungtut Dunya Siar, Sukan-Sukan Sakadarna....

Biografiparasufi's Blog

Just another WordPress.com weblog

Keajaiban Dunia

Aneka Keajaiban Dunia dalam Berita, Gambar, Foto dan Video

Metafisis

Membongkar Hakikat Tenaga Dalam, Ilmu Metafisika, dan Ilmu Hikmah

Chye Retty Isnendes Blog

Iman, Ilmu, Amal, Sastra

%d blogger menyukai ini: